مطالب "آشپزی"

  • خانه
  • مطالب آشپزی

پلاس طب سنتی و ایرانی
تهیه تاس کباب با سویا
  • آشپزی
  • 1403/06/15

تهیه تاس کباب با سویا

یکی از گونه های غذاهای لذیذ تاس کباب با سویا می باشد که بسیار خوشمزه و اقتصادی می باشد و برای افراد گیاه خوار گزینه خیلی خوبی است. ما در این مطلب سعی کردیم تا چگونگی درست کردن و تهیه کامل و گام به گام این غذای لذیذ یعنی خوراک تاس کباب با سویا را در مجله سلامت پلاس به شما عزیزان بیاموزیم. در نتیجه با ما همراه باشید و دستور تهیه این غذا را تا انتها دنبال کنید.

ادامه مطلب
تهیه مرغ سوخاری بدون پوست
اختصاصی
  • آشپزی
  • 1403/06/15

تهیه مرغ سوخاری بدون پوست

معمولا مرغ سوخاری با پوست پخته می شود اما در این روش، سسی آماده می شود که مرغ را در آن قرار داده و سپس سرخ می کنند. در این صورت مرغ علاوه بر طعم خوبی که می گیرد، رنگ زیبایی نیز به خود می گیرد که این غذا را زیباتر می کند. شما می توانید این غذا را در مهمانی ها با نان و سیب زمینی سرخ شده یا با برنج زعفرانی سرو نمایید.

ادامه مطلب
تهیه کباب چنجه تابه ای
اختصاصی
  • آشپزی
  • 1403/06/15

تهیه کباب چنجه تابه ای

کباب چنجه از غذاهای قدیمی و معروف ایرانی‌ست که با طعم‌ها و دستورات طبخ گوناگونی پخته می‌شود. البته این نوع کباب در سرتاسر جهان طبخ می‌شود اما طعم چنجه‌ی ایرانی به دلیل روش متفاوت طعم‌دار کردن گوشت بسیار بهتر است.

ادامه مطلب
تهیه کله جوش با ماست و سیب زمینی
اختصاصی
  • آشپزی
  • 1403/06/15

تهیه کله جوش با ماست و سیب زمینی

یکی از گونه های غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی کله جوش با ماست و سیب زمینی است که این غذا با دستورات گوناگونی تهیه می شود.

ادامه مطلب
مرغ چیپسی
  • آشپزی
  • 1403/06/15

مرغ چیپسی

مرغ چیپسی غذایی بین‌المللی و پرطرفدار است که از اغشته و سرخ کردن سینه‌ی مرغ با چیپس ترتیلا تهیه می‌شود. در کنار این غذا سسی خوشمزه از ترکیب سبزیجات سرو می‌شود. یکی از ویژگی‌های این غذا این است که می‌توان آن را به صورت انگشتی در مهمانی‌ها سرو کرد.

ادامه مطلب
خورش گوشت چرخ کرده
  • آشپزی
  • 1403/06/15

خورش گوشت چرخ کرده

خورش گوشت چرخ‌کرده غذایی ساده اما بسیار خوشمزه است که دستورهای پخت متنوعی برای آن وجود دارد. برای تهیه کردن این خورشت ایرانی خوش‌مزه زمان زیادی لازم نیست و به این دلیل در زمره‌ی یکی از خورش‌های راحت قرار می‌گیرد. از طرف دیگر، طعم این خورش به قدری مطبوع است که می‌تواند با خورش‌های معروف ایرانی رقابت کند.

ادامه مطلب
یتیمچه
  • آشپزی
  • 1403/06/15

یتیمچه

مواد اصلی یتیمچه را بادمجان و گوجه فرنگی تشکیل می‌دهند. این غذای ساده و خوشمره معمولاً بدون گوشت طبخ می‌شود. البته اگر قرار باشد این غذا را برای مهمانی و به شکل مجلسی درست کنید، می‌توانید مقداری گوشت تکه‌ای یا چرخ کرده هم به این غذا اضافه کنید.

ادامه مطلب
شامی یزدی
  • آشپزی
  • 1403/06/15

شامی یزدی

همانطور که می دانید یکی از گونه های غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی شامی یزدی است. این غذای معروف مختص به شهر یزد می باشد که با رسپی های گوناگونی درست می شود. خوب است بدانید که در پخت این شامی لذیذ سبزی های معطر محلی به کار برده می شود، ولی ما به علت نداشتن این سبزی های محلی، گشنیز و جعفری را به کار خواهیم برد.

ادامه مطلب
کته گشنیز
  • آشپزی
  • 1403/06/14

کته گشنیز

روشی برای پختن برنج که در آن برنج با آب خودش می پزد و آب آن جذب می گردد کته نام دارد. خواص برنج در این شیوه در طی آبکشی از بین نرفته و به سرعت پخته می شود. نوعی برنج مخلوط کته گشنیز نام دارد که به همراه گشنیز تازه تهیه می شود.

ادامه مطلب
مرغ سوخاری بدون پوست
  • آشپزی
  • 1403/06/14

مرغ سوخاری بدون پوست

معمولا مرغ سوخاری با پوست پخته می شود اما در این روش، سسی آماده می شود که مرغ را در آن قرار داده و سپس سرخ می کنند. در این صورت مرغ علاوه بر طعم خوبی که می گیرد، رنگ زیبایی نیز به خود می گیرد که این غذا را زیباتر می کند.

ادامه مطلب
دست حلوا گیلانی
  • آشپزی
  • 1403/06/14

دست حلوا گیلانی

همانطور که می دانید یکی از گونه های دسرهای لذیذ و خوشمزه سنتی ایرانی دست حلوا است که اصالتا برای استان گیلان می باشد. خوب است بدانید که این حلوای لذیذ و دوست داشتنی دارای طعم ها و رسپی های گوناگونی می باشد.

ادامه مطلب
کشک بادمجان رژیمی
  • آشپزی
  • 1403/06/14

کشک بادمجان رژیمی

کشک بادمجان رژیمی یکی از انواع غذاهای لذیذ و پرطرفدار ایرانی است که با طرق مختلف پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی در ادامه با مجله سلامت پلاس همراه باشید.

ادامه مطلب

صفحه 2 از 4