تهیه مرغ سوخاری بدون پوست

  • خانه
  • فهرست مطالب
  • تهیه مرغ سوخاری بدون پوست
مجله سلامت طب سنتی
تهیه مرغ سوخاری بدون پوست

معمولا مرغ سوخاری با پوست پخته می شود اما در این روش، سسی آماده می شود که مرغ را در آن قرار داده و سپس سرخ می کنند. در این صورت مرغ علاوه بر طعم خوبی که می گیرد، رنگ زیبایی نیز به خود می گیرد که این غذا را زیباتر می کند. شما می توانید این غذا را در مهمانی ها با نان و سیب زمینی سرخ شده یا با برنج زعفرانی سرو نمایید.

اختصاصی
  • دسته بندی: آشپزی
  • تاریخ انتشار: 1403/06/15
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

معمولا مرغ سوخاری با پوست پخته می شود اما در این روش، سسی آماده می شود که مرغ را در آن قرار داده و سپس سرخ می کنند. در این صورت مرغ علاوه بر طعم خوبی که می گیرد، رنگ زیبایی نیز به خود می گیرد که این غذا را زیباتر می کند. شما می توانید این غذا را در مهمانی ها با نان و سیب زمینی سرخ شده یا با برنج زعفرانی سرو نمایید.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • مرغ ۸ تکه ران بدون پوست

  • سس کچاپ ۳ قاشق غذا خوری

  • سس باربیکیو ۲ قاشق غذا خوری

  • فلفل سبز ۲ عدد

  • سیر ۳ حبه

  • روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری

  • آبلیمو به مقدار دلخواه

  • ادویه کاری ۱ قاشق چای خوری

دستور پخت مرغ سوخاری بدون پوست

مرحله اول

در این مرحله، یک ظرف انتخاب کنید. سس کچاپ و باربیکیو را داخل آن بریزید. سیر را رنده یا له نموده و به سس اضافه می نماییم. فلفل سبز را به شکل حلقه حلقه برش داده و به مواد اضافه کنید.

مرحله دوم

روغن زیتون، ادویه ها و کمی آبلیمو بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند. تکه های مرغ را به آن اضافه نموده و با دست هم می زنیم تا مرغ با همه ی مواد آغشته گردد.

مرحله سوم

سپس روی کاسه نایلون یا سلفون می کشیم و به مدت ۳-۴ ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه بگیرد. تابه ای عمیق برداشته و داخل آن روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا روغن داغ شود.

مرحله چهارم

مرغ ها را از سس در می آوریم و کم کم داخل روغن داغ می گذاریم تا سرخ شود. بهتر است هنگامی که روغن داغ گردید حرارت را کاهش دهید. در نهایت مرغ ها را تک تک یا دوتایی سرخ نمایید تا دمای روغن یکباره پایین نیاید و مرغ ها خوب پخته شوند.

معمولا مرغ سوخاری با پوست پخته می شود اما در این روش، سسی آماده می شود که مرغ را در آن قرار داده و سپس سرخ می کنند. در این صورت مرغ علاوه بر طعم خوبی که می گیرد، رنگ زیبایی نیز به خود می گیرد که این غذا را زیباتر می کند. شما می توانید این غذا را در مهمانی ها با نان و سیب زمینی سرخ شده یا با برنج زعفرانی سرو نمایید.

مرغ سوخاری بدون پوست

دستور پخت مرغ سوخاری بدون پوست

مجله سلامت پلاس – مدیر سایت
لینک سایت مرجع

مالکیت معنوی مجله سلامت پلاس (healthplusmag.ir) علامت تجاری ناشر است و سایر علائم تجاری مورد استفاده در این مطلب متعلق به دارندگان علامت تجاری مربوطه می باشد.
ناشر وابسته یا مرتبط با دارندگان علامت های تجاری نیست و توسط دارندگان علامت تجاری حمایت، تایید یا ایجاد نشده است مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد و هیچ ادعایی از سوی ناشر نسبت به حقوق مربوط به علائم تجاری شخص ثالث وجود ندارد.

رزرو تبلیغات

رزرو تبلیغات در مجله سلامت

تبلیغات در سایت

آخرین مطالب

طب سنتی و پیشگیری از بیماری های فصل پاییز
  • طب سنتی و اسلامی
  • 1403/06/29
طب سنتی و پیشگیری از بیماری های فصل پاییز
طب سنتی و تاثیر آن در زندگی روزمره
  • طب سنتی و اسلامی
  • 1403/06/28
طب سنتی و تاثیر آن در زندگی روزمره
درمان خانگی آبله میمون
  • پیشگیری و درمان
  • 1403/06/27
درمان خانگی آبله میمون
عرق کف دست و عوامل عرق کف دست
  • پیشگیری و درمان
  • 1403/06/27
عرق کف دست و عوامل عرق کف دست
همه چیز در مورد طب سنتی آلمان یا هومیوپاتی
  • طب سنتی و اسلامی
  • 1403/06/26
همه چیز در مورد طب سنتی آلمان یا هومیوپاتی
درمان کبد چرب در طب سنتی
  • طب سنتی و اسلامی
  • 1403/06/25
درمان کبد چرب در طب سنتی
دمنوش هایی برای کاهش استرس و آرامش
  • طب سنتی و اسلامی
  • 1403/06/24
دمنوش هایی برای کاهش استرس و آرامش
تغذیه مناسب و نسخه طب سنتی برای رفع کسالت و بی حالی
  • طب سنتی و اسلامی
  • 1403/06/23
تغذیه مناسب و نسخه طب سنتی برای رفع کسالت و بی حالی
طب سنتی چینی
  • طب سنتی و اسلامی
  • 1403/06/22
طب سنتی چینی
طرز تهیه دنده کباب آمریکایی
  • آشپزی
  • 1403/06/21
طرز تهیه دنده کباب آمریکایی

تی شرت آریا

انواع تی شرت های نخی مردانه

تبلیغات در سایت