درمان سرد مزاجی زنان و مردان

  • خانه
  • فهرست مطالب
  • درمان سرد مزاجی زنان و مردان
مجله سلامت طب سنتی
درمان سرد مزاجی زنان و مردان

یکی از شایع ترین مشکلات زناشویی که تاثیر زیادی در بروز طلاق به ویژه طلاق عاطفی دارد، سرد مزاجی زوجین است. به دلیل غلبه مشکلات روحی و روانی، افزایش استرس و تغییر سبک زندگی، سرد مزاجی به افراد غلبه می کند. علاوه بر این، بروز بیماری های جسمی مختلف تاثیر زیادی در سرد مزاجی به ویژه در زنان دارد.

  • دسته بندی: سبک زندگی
  • تاریخ انتشار: 1403/06/14
  • زمان مطالعه: 10 دقیقه

درمان سرد مزاجی زنان و مردان

یکی از شایع ترین مشکلات زناشویی که تاثیر زیادی در بروز طلاق به ویژه طلاق عاطفی دارد، سرد مزاجی زوجین است. به دلیل غلبه مشکلات روحی و روانی، افزایش استرس و تغییر سبک زندگی، سرد مزاجی به افراد غلبه می کند. علاوه بر این، بروز بیماری های جسمی مختلف تاثیر زیادی در سرد مزاجی به ویژه در زنان دارد. به طور کلی سرد مزاجی یعنی عدم تمایل یا کاهش تمایل زنان برای برقراری رابطه جنسی با شریک جنسی خود است. علاوه بر این، ممکن است خانم از رابطه جنسی به اندازه کافی لذت نبرد و به مرور حتی سرد و بی میل شود. سرد مزاجی زنان یکی از شایع ترین بیماری و مشکلات بین زوجین محسوب می شود. حدودا یک سوم زنان به آن مبتلا هستند. 

با این وجود، خوشبختانه درمان دارد. اما باید توجه داشته باشید که میزان تمایل جنسی همه زنان با یک دیگر تفاوت های مختلفی دارد. در واقع می توان گفت اگر میزان میل جنسی زن و مرد با یک دیگر تفاوت داشته باشد، لزوما سرد مزاجی تلقی نمی شود. برخی زنان برای حفظ رابطه زناشویی خود، علی رغم میل باطنی، اقدام به برقراری رابطه می کنند. این کار در بلند مدت باعث بروز بیماری های مقاربتی برای زنان و زگیل تناسلی و حتی درد حین رابطه می شود.

در صورت درمان نشدن سرد مزاجی، باعث بیماری های شدیدتری از جمله واژینیسموس، افسردگی، استرس، و … می گردد. به طور کلی برای  درمان سرد مزاجی زنان، ابتدا باید علائم و دلایل آن و نوع بی میلی و سردی شناخته شود.

انواع سرد مزاجی

سرد مزاجی به چندین دسته کلی زیر تقسیم می شود:

  • بی میلی اکتسابی: این نوع بی میلی بعد از بروز مشکل خاصی و معمولا برای افرادی که از قبل مشکلی نداشته اند، رخ می دهد.
  • بی میلی فراگیر: این نوع سرد مزاجی در تمام موقعیت ها وجود دارد و صرفا به نوع خاصی از موقعیت بستگی ندارد.
  • بی میلی دائمی: این نوع سرد مزاجی ممکن است از کودکی تاکنون همراه فرد باشد.
  • بی میلی موقعیتی: سرد مزاجی موقعیتی در برخی مواقع یا نوع خاصی از تحریکات بروز می کند.

علائم سرد مزاجی

به طور کلی سرد مزاجی علائم و نشانه های مختلفی دارد که ممکن است در هر فرد با دیگری تفاوت داشته باشد. مهم ترین علائم سرد مزاجی عبارتند از:

  • مشکلات روحی و روانی: برخی از دلایل سرد مزاجی ممکن است ریشه در مشکلات روحی و روانی از جمله استرس مالی، مشکلات خانوادگی، مشکلات کاری و … باشد.
  • افسردگی: بروز افسردگی ممکن است در هر سنی برای زنان و مردان به دلایل مختلف ایجاد شود.
  • ترس از بارداری: برخی از زنان برای جلوگیری از بارداری و ترس از حامله شدن از برقراری رابطه جنسی خودداری می کنند.
  • نداشتن اعتماد به نفس: برخی خانم ها به دلیل اضافه وزن، یا راضی نبودن از اندام خود ممکن است برای رابطه جنسی بی میل باشند.
  • احساس گناه به دلیل تربیت غیر صحیح توسط خانواده: برخی از خانواده ها به دلیل شناخت نا کافی و برای جلوگیری از برقراری ارتباط با نا محرم، باعث تربیت غیر صحیح فرزندان خود می شوند. به همین جهت فرد هنگام رابطه جنسی احساس گناه و حتی خشم خواهد داشت.
  • ابتلا به افسردگی پس از زایمان: پس از زایمان زنان زیادی از برقراری رابطه جنسی مجدد به دلیل ابتلا به افسردگی خودداری می کنند.
  • تجربه جنسی نا موفق: خشونت جنسی، رابطه جنسی بدون رضایت دو طرف، یا پس از جدایی از همسر قبلی، از برقراری رابطه جنسی مجدد اجتناب می کنند.
  • مشکلات جسمی: یکی از دلایل مهمی که باعث سرد مزاجی زنانی می شود که قبلا مشکلی برای رابطه جنسی نداشته اند، مشکلات و بیماری های جسمی است. بیماری های جسمی عبارتند از : عفونت های تناسلی، زخم تناسلی، پایین بودن سطح استروژن. همچنین برخی از بیماری های شایع: آتروفی واژن، عفونت واژن، واژینیسموس، تغییرات هورمونی و یائسگی، کمبود ویتامینهای ضروری بدن است.
  • تداخل در هورمون های جنسی: یکی از دلایل مهم سرد مزاجی زنان، اختلال در هورمون های جنسی است. با افزایش سن و نزدیک شدن به زمان یائسگی میزان هورمون های جنسی کاهش یافته و میل جنسی نیز کم می شود.
  • پایین بودن سطح انرژی بدن: خستگی زیاد نیز از لذت بردن از رابطه جنسی می کاهد. همین امر در طولانی مدت باعث کاهش میل جنسی شریک جنسی و سرد مزاجی زنان می شود.

 در این مقاله همراه ما باشید تا با روش های درمان سرد مزاجی و روش های شناخت آن به طور کامل آشنا شویم.

درمان سرد مزاجی زنان

بروز علائم سرد مزاجی زنان ممکن است در هر سنی رخ دهد. در برخی مواقع ممکن است این سرد مزاجی بدون هیچ دلیل مشخصی شروع شده و علائم آن نمایان شود. همچنین در صورت درمان نشدن تا چندین سال هم ادامه داشته باشد. ادامه این روند حتی ممکن است به روابط زناشویی زوجین آسیب وارد کرده و حتی باعث جدایی آن ها شود. به همین جهت در وهله اول باید درمان سرد مزاجی زنان صورت گیرد. چون ممکن است باعث جدایی و سرد شدن طولانی مدت زوجین نشود. بی میلی جنسی درمان کاملا علمی و موثری دارد. باید برای صحبت کردن در مورد آن شرم داشته باشید.

درمان سرد مزاجی زنان به شرح زیر است:

  • روان درمانی: دلایل بسیاری از مشکلات جسمی و جنسی از جمله سرد مزاجی، مشکلات روحی و روانی است. برای درمان سرد مزاجی زنان، نیز اقدام اول مراجعه به روانپزشک، تغییر سبک زندگی، انجام ورزش و یوگا است.
  • مراجعه به مشاور سکس تراپی: دلیل بسیاری از بی میلی زنان و مردان، مشکلات جسمی و جنسی بین زوجین است. با کمک گرفتن از مشاور یا سکس تراپیست این مشکل قابل درمان خواهد بود.
  • درمان دارویی: یکی از دلایل عمده مشکلات جنسی زنان اختلال در هورمون های جنسی آن ها است. این مشکل با مصرف دارو و درمان دارویی به طور کامل برطرف می شود. یکی از بهترین داروهای درمان سرد مزاجی زنان، مصرف کپسول باه زنان است. این کپسول کاملا گیاهی بوده و هیچ گونه عوارض جانبی ندارد. علاوه بر این، این کپسول با تقویت و گرم کردن تخمدان های زنان، سرد مزاجی حاصل از سردی و تنبلی تخمدان را درمان می کند. یکی از مزیت های ویژه کپسول باه زنان، درمان کننده بیماری های منشاء سردی است. همچنین اگر تخمدانها دارای اختلالات بلغمی و رسوبات باشند، با مصرف این دارو به طور کامل برطرف خواهد شد. برای تهیه این داروی درمانی می توانید از طریق سایت شفا خوشه سفارش دهید.
  • مصرف شربت و فراورده های دارویی حاوی جینسینگ: ریشه گیاه جینسینگ با تقویت قوای جنسی، تاثیر بسیار زیادی در درمان سرد مزاجی زنان دارد.

درمان سرد مزاجی مردان

مردان نیز همانند زنان دچار سرد مزاجی می شوند. سرد مزاجی مردان به مرور باعث مشکلات جسمی، روانی، فردی و خانوادگی در زندگی فرد می شود. دلیل سرد مزاجی مردان نیز ممکن است ناشی از مشکلات جسمی، مشکلات روحی و روانی باشد. الگوهای رفتاری غیر صحیح مانند مصرف بی رویه الکل و استعمال سیگار نیز باعث اختلال در عملکرد جنسی آقایان می شود. به طور کلی سرد مزاجی مردان نیز به دو دسته اولیه و ثانویه تقسیم می شود. خوشبختانه هر دو نوع قابل درمان است.

مهم ترین دلایل سرد مزاجی مردان عبارتند از:

  • اضطراب و استرس شدید: در برخی شرایط ممکن شرایط مالی، مشکلات خانوادگی، و … باعث استرس و اضطراب شدید در مردان و در نهایت باعث سرد مزاجی آن ها شود.
  • افسردگی: افسردگی نوعی بیماری شایع بین مردان و زنان است که می تواند تاثیر زیادی در رابطه جنسی و کاهش میل جنسی زوجین داشته باشد.
  • ترس از تکرار رابطه نا موفق: در صورتی که با گذشت زمان فرد چندین رابطه جنسی نا موفق و سرد داشته باشد، ترس از تکرار رابطه نا موفق باعث سرد مزاجی مردان می شود.
  • بیماری های قلبی- عروقی: برخی مردان به دلیل ابتلا به بیماری های قلبی – عروقی و ترس از تشدید بیماری، از برقراری رابطه جنسی اجتناب می کنند. علاوه بر این، به دلیل ابتلا به بیماری های قلبی جریان خون کاهش یافته و افزایش خستگی نیز در احساس نیاز به میل جنسی کاهش می یابد. همین موضوع به مرور سرد مزاجی مردان می شود.
  • عدم نعوظ: برخی مردان به دلیل مشکلات روحی و روانی و کاهش گردن خون و عدم تحریک کافی دچار عدم نعوظ یا نعوظ نا کافی می شوند. این موضوع نیز تاثیر مستقیمی بر کاهش میل جنسی آن ها دارد.
  • عدم اعتماد به نفس: برخی آقایان به دلیل اضافه وزن یا راضی نبودن از اندام خود ، اعتماد به نفس کافی برای رابطه جنسی نداشته و میل خود را از دست می دهند.
  • دیابت نوع 2: افزایش بی رویه قند خون و عدم کنترل آن به مرور باعث تاثیر زیادی در عملکرد مطلوب دستگاه تناسلی آقایان می گذارد. به مرور ممکن است عملکرد اندام جنسی نیز دچار اختلال شده و فرد تمایلی برای رابطه جنسی نداشته باشد.
  • مصرف داروهای خاص: برخی از داروها از جمله داروهای درمان افسردگی، شیمی درمانی، داروهای فشار خون، داروهای ضد درد حاوی مخدر و … تاثیر در کاهش تستوسترون و کاهش قوای جنسی مردان دارد.

دلایل بالا، برخی از دلایل شایع سرد مزاجی مردان محسوب می شود. با این وجود برای درمان سرد مزاجی مردان ابتدا باید دلیل یا دلایل آن توسط پزشک تشخیص داده شود. سپس در نهایت با تغییر سبک زندگی و مصرف داروهای گیاهی می توان این مشکل را به راحتی برطرف کرد.

درمان سرد مزاجی با داروهای گیاهی

بهترین روش برای درمان سرد مزاجی، استفاده از داروهای گیاهی و طب سنتی توسط پزشکی معتبر و با تجربه است. استفاده از شربت یا گیاه جینسینگ، تاثیر زیادی در تقویت قوای جنسی مردان و افزایش میل جنسی آن ها دارد. علاوه بر این، مصرف روزانه دارچین، ترکیب کنجد و عسل، و ترکیب خرما و مغز گردو تاثیر زیادی در بهبود سرد مزاجی مردان و افزایش تمایل آن ها برای رابطه جنسی دارد. یکی از روش های مطمئن در درمان سرد مزاجی مردان مصرف کپسول باه مردان است. این کپسول حاوی زنجفیل، دارفلفل، سنبل طیب، میخک و … است. این کپسول تاثیر زیادی در تقویت قوای جنسی، گرم کننده اندامجنسی دارد. علاوه بر این، این کپسول با ترکیبات موثر و گیاهی خود تاثیر به سزایی در تقویت قوای جنسی، افزایش منی آن ها و حتی موثر برای درمان ناباروری مردان است. برای تهیه این کپسول می توانید از طریق سایت شفا خوشه اقدام نمایید. در صورت لزوم نیز از مشاوره نیز بهره مند شوید.

روش های درمان گیاهی سرد مزاجی

یکی از موثرترین روش های سرد مزاجی مردان، استفاده از داروهای گیاهی و غیر شیمیایی است. چرا که این نوع درمان ها نه تنها درمان کننده و تقویت کننده قوای جنسی است. بلکه اثر منفی و عوارض جانبی نخواهد داشت. بهترین روش های درمان گیاهی سرد مزاجی به شرح زیر است:

  • مصرف ماکا: با توجه به تحقیقات انجام شده، ماکا یکی از معدود ترین روش های بهبود قوای جنسی است. افرادی که از داروهای ضد افسردگی استفاده می کنند، با مصرف ماکا قوای جنسی آن ها برگردانده می شود.
  • مصرف دمنوش دارچین: دارچین یکی از داروهای گرم کننده مزاج بدن زنان و مردان محسوب می شود که می تواند در درمان سرد مزاجی مردان تاثیر زیادی داشته باشد.
  • مصرف سبزیجات : سبزیجاتی نظیر شاهی، کرفس، کلم، مارچوبه، ترب، سیر و نعناع یکی از بهترین روش های درمان گیاهی سرد مزاجی است.
  • تغییر رژیم غذایی: برای بهبود و تقویت رابطه جنسی اقدام اول تغییر در سبک زندگی و تغییر ژریم غذایی است. در وعده های غذایی خود و در طول روز سعی کنید غذاهای حاوی پتاسیم، منیزیم و آهن از جمله موز، پسته، بادام، آووکادو، تخم مرغ و … مصرف کنید.
یکی از شایع ترین مشکلات زناشویی که تاثیر زیادی در بروز طلاق به ویژه طلاق عاطفی دارد، سرد مزاجی زوجین است. به دلیل غلبه مشکلات روحی و روانی، افزایش استرس و تغییر سبک زندگی، سرد مزاجی به افراد غلبه می کند. علاوه بر این، بروز بیماری های جسمی مختلف تاثیر زیادی در سرد مزاجی به ویژه در زنان دارد.

درمان سرد مزاجی زنان

اگر میزان میل جنسی زن و مرد با یک دیگر تفاوت داشته باشد، لزوما سرد مزاجی تلقی نمی شود.

مجله سلامت پلاس – مدیر سایت
لینک سایت مرجع

رزرو تبلیغات

رزرو تبلیغات در مجله سلامت

تبلیغات در سایت

آخرین مطالب

طب سنتی و پیشگیری از بیماری های فصل پاییز
  • طب سنتی و اسلامی
  • 1403/06/29
طب سنتی و پیشگیری از بیماری های فصل پاییز
طب سنتی و تاثیر آن در زندگی روزمره
  • طب سنتی و اسلامی
  • 1403/06/28
طب سنتی و تاثیر آن در زندگی روزمره
درمان خانگی آبله میمون
  • پیشگیری و درمان
  • 1403/06/27
درمان خانگی آبله میمون
عرق کف دست و عوامل عرق کف دست
  • پیشگیری و درمان
  • 1403/06/27
عرق کف دست و عوامل عرق کف دست
همه چیز در مورد طب سنتی آلمان یا هومیوپاتی
  • طب سنتی و اسلامی
  • 1403/06/26
همه چیز در مورد طب سنتی آلمان یا هومیوپاتی
درمان کبد چرب در طب سنتی
  • طب سنتی و اسلامی
  • 1403/06/25
درمان کبد چرب در طب سنتی
دمنوش هایی برای کاهش استرس و آرامش
  • طب سنتی و اسلامی
  • 1403/06/24
دمنوش هایی برای کاهش استرس و آرامش
تغذیه مناسب و نسخه طب سنتی برای رفع کسالت و بی حالی
  • طب سنتی و اسلامی
  • 1403/06/23
تغذیه مناسب و نسخه طب سنتی برای رفع کسالت و بی حالی
طب سنتی چینی
  • طب سنتی و اسلامی
  • 1403/06/22
طب سنتی چینی
طرز تهیه دنده کباب آمریکایی
  • آشپزی
  • 1403/06/21
طرز تهیه دنده کباب آمریکایی

تی شرت آریا

انواع تی شرت های نخی مردانه

تبلیغات در سایت