- ورزش و تندرستی
- 1403/07/20
- دسته بندی: طب سنتی و اسلامی
- تاریخ انتشار: 1403/06/18
- زمان مطالعه: 6 دقیقه
درمان سرطان سینه با طب سنتی، سرطان سینه از جمله رایجترین سرطان ها در میان زنان است. البته سرطان پستان به زنان محدود نمی شود، و آقایان هم می توانند به آن مبتلا شوند. و دلیل این امر آن است که سرطان سینه، به جز منشأهای ژنتیکی، غالبا علت هورمونی دارد. به همین خاطر، بر هم خوردن تعادل هورمونی می تواند منجر به بروز سرطان سینه در فرد شود.
درمان سرطان سینه با طب سنتی، سرطان سینه از جمله رایجترین سرطان ها در میان زنان است. البته سرطان پستان به زنان محدود نمی شود، و آقایان هم می توانند به آن مبتلا شوند. و دلیل این امر آن است که سرطان سینه، به جز منشأهای ژنتیکی، غالبا علت هورمونی دارد. به همین خاطر، بر هم خوردن تعادل هورمونی می تواند منجر به بروز سرطان سینه در فرد شود.
اما به هر صورت، طبیعتا شانس خانم ها برای ابتلا به این سرطان بسیار بیشتر از آقایان است.
سرطان سینه علاوه بر رواج زیادی که در بین خانم ها دارد، دومین سرطان کشنده، بعد از سرطان ریه در زنان هم به شمار می رود. این در حالی است که اتفاقا سرطان پستان را می توان به خوبی و حتی به صورت کامل درمان کرد! اما با این وجود چرا همچنان آمار مرگ و میر در اثر این سرطان بالا است؟
این اتفاق دو علت اصلی دارد. اول اینکه بسیاری از خانم ها متوجه خطر جدی ابتلا به این سرطان نیستند و علائم آن را جدی نمی گیرند، و وقتی به پزشک مراجعه می کنند که سرطان به مرحله غیر قابل درمان رسیده است. بنابراین بهتر است مراقب سینه های خود باشید و این نکته را بدانید که حتی سالم ترین سبک زندگی هم نمی تواند به صورت صد در صدی از بروز سرطان پستان جلوگیری کند.
از طرف دیگر بسیاری از خانم ها هستند که از ترس درمان های اصلی سرطان، روش های جایگزینی را انتخاب می کنند، که نه تنها در درمانشان موثر نیست، بلکه تنها وقت ارزشمندشان را به هدر می دهد.
در این مقاله قصد داریم تا در مورد درمان سرطان سینه با طب سنتی بیشتر صحبت کنیم. چراکه بسیاری از خانم ها همچنان به طب سنتی اعتقاد و اعتماد دارند، و به جای یک پزشک متخصص، به یک حکیم سنتی برای درمان مراجعه می کنند. و جالب اینکه بسیاری هم ادعا دارند که از طب سنتی نتیجه گرفته اند! از این رو بیشتر به مقوله درمان سرطان سینه با طب سنتی خواهیم پرداخت تا صحت این ادعا را بررسی کنیم. با ما همراه باشید.
طب سنتی و درمان سرطان سینه
طب سنتی سابقه بسیار طولانی و البته محترمی دارد. از پیش از دوران پزشکی مدرن، همواره انسان ها برای درمان امراض مختلف به طب سنتی وابسته بوده اند. حتی امروزه هم طرفداران طب سنتی کم نیستند. طبیبان این حوزه ادعا دارند که می توانند بیماری ها و امراض گوناگون را با روش های خود درمان کنند. این ادعا تا جایی پیشرفته است که به درمان سرطان های مختلف نیز رسیده است.
در زیر به برخی از داروها و درمان هایی که طب سنتی معمولا برای درمان و مخصوصا پیشگیری از ابتلا به سرطلان سینه تجویز می کند می پردازیم:
سیر
سیر شاید هزاران سال است که برای درمان بیماری های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه، سرشار از آمینه اسیدهای ضروری و ترکیبات آنتی اکسیدان است. همچنین وجود سولفید های آلی و پلی سولفید در سیر، باعث شده تا این گیاه خواص ضد سرطان داشته باشد. سیر می تواند در تضعیف سیستم ایمنی سلول های سرطانی موثر باشد و از این طریق به سیستم ایمنی بدن در مبارزه با سرطان کمک کند. همچنین آنزیم های سمزدای آن می توانند باعث تقویت مستقیم سیستم ایمنی بدن هم بشوند.
علاوه بر سرطان سینه، می توان از سیر برای درمان و پیشگری از سرطان روده بزرگ، سرطان ریه، و سرطان مثانه استفاده کرد.
زردچوبه
زردچوبه حاوی ماده ای به نام کورکمین و ترکیبات فنولیک بوده و از این رو خاصیت ضد سرطانی دارد. تحقیقات نشان داده اند که زردچوبه می تواند در ممانعت از انتشار و گسترش سلول های سرطانی در بدن موثر باشد. از این رو این گیاه طلایی، می تواند برای درمان انواع سرطان ها، و به ویژه سرطان سینه مفید باشد.
چای سبز
خواص بسیار زیاد چای سبز بر کسی پوشیده نیست. از زمان های قدیم، از این گیاه خوش طعم برای مبارزه با سرطان استفاده می کرده اند. چای سبز نه تنها می تواند برای درمان سرطان مفید باشد، بلکه ماده ای بسیار خوب برای پیشگیری از ابتلا به سرطان در افراد سالم هم هست. گفته می شود که ترکیبات موجود در چای سبز از جهش های ژنتیکی سلول ها جلوگیری می کنند.
چای سبز علاوه بر سرطان سینه، می تواند در درمان سرطان روده بزرگ هم موثر باشد. همچنین افرادی که تحت اشعه قرار می گیرند می توانند از مزیت های این گیاه، به خاطر آنتی اکسیدان موجود در آن به خوبی بهره ببرند.
جنسینگ
اکثر مردم گیاه جنسینگ را برای خواص تقویت جنسی آن می شناسند، اما واقعیت این است که این گیاه جادویی می تواند اثرات مثبت زیاد دیگری هم داشته باشد. از جمله درمان سرطان سینه. ترکیبات معدنی موجود در جنسینگ می توانند مانع رشد و گسترش توده های سرطانی در بدن شوند و از این طریق با سرطان مبارزه کنند.
آیا می توان سرطان را با طب سنتی درمان کرد؟
کمی با ادعاها و برخی از داروهای گیاهی بری درمان سرطان آشنا شدیم. اما آیا واقعا مصرف این گیاهان می تواند سرطان شما را درمان کند؟ آیا می توانید با نوشیدن چای سبز، و خوردن دمنوش زردچوبه و غیره سرطان سینه را از بین ببرید؟
واقعیت این است که بسیاری از مردم ادعا دارند که این کار را کرده اند. اما این ادعاها تا چه حدی درست هستند و نشانی از تبلیغات ندارند؟
تا به امروز هیچ تحقیق قابل اتکایی مبنی بر اینکه طب سنتی می تواند باعث درمان سرطان ها، و مخصوصا سرطان سینه شود وجود ندارد. گرچه هیچکس مخالفتی با اثرات مثبت این گیاهان دارویی ندارد، اما این گیاهان نمی توانند سرطان شما را درمان کنند.
این امر چند دلیل مشخص دارد. اول اینکه دوز مواد درمانی مورد نیاز شما برای درمان سرطان (اگر برای درمان به دارو نیاز داشته باشید) در این گیاهان دارویی بسیار کم است. به همین دلیل برای اینکه دوز کافی از مواد مورد نیاز درمانی به بدن شما برسد، باید به صورت منظم، و تا حداقل چند سال از این داروها استفاده کنید تا بتوانید نتیجه ای حداقلی از آنها بگیرید. زمانی که مبتلایان به سرطان سینه، مطلقا ندارند.
از طرف دیگر حتی خود طبیبان سنتی هم ادعا نمی کنند که می توانند امراض را درمان کنند. بلکه می گویند که با عوض کردن طبع بدن، تنها جسم را تقویت می کنند تا خودش با بیماری ها مبارزه کند. بنابراین خبری از درمان های مستقیم نیست. از این رو طب ستنی گرچه می تواند درمان تکمیلی خوبی برای کمک به درمان های اصلی باشد، اما هرگز جایگزین آنها نیست.
طبیبان این حوزه ادعا دارند که می توانند بیماری ها و امراض گوناگون را با روش های خود درمان کنند.
اکثر مردم گیاه جنسینگ را برای خواص تقویت جنسی آن می شناسند، اما واقعیت این است که این گیاه جادویی می تواند اثرات مثبت زیاد دیگری هم داشته باشد. از جمله درمان سرطان سینه. ترکیبات معدنی موجود در جنسینگ می توانند مانع رشد و گسترش توده های سرطانی در بدن شوند و از این طریق با سرطان مبارزه کنند.
مالکیت معنوی مجله سلامت پلاس (healthplusmag.ir) علامت تجاری ناشر است و سایر علائم تجاری مورد استفاده در این مطلب متعلق به دارندگان علامت تجاری مربوطه می باشد.
ناشر وابسته یا مرتبط با دارندگان علامت های تجاری نیست و توسط دارندگان علامت تجاری حمایت، تایید یا ایجاد نشده است مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد و هیچ ادعایی از سوی ناشر نسبت به حقوق مربوط به علائم تجاری شخص ثالث وجود ندارد.