- سبک زندگی
- 1403/07/13
- دسته بندی: پیشگیری و درمان
- تاریخ انتشار: 1403/07/03
- زمان مطالعه: 3 دقیقه
مامی اجزای داخلی بدن از اهمیت بالایی برای سلامتی ما برخوردارند. اما شاید بتوان گفت که اهمیت قلب از تمامی اعضای داخلی بالاتر است. وظیفه اصلی این عضو پمپاژ خون بهتمامی دستگاههای داخلی است و نارسایی قلبی به معنای اختلال در عملکرد آن، در پمپاژ خون است.
مامی اجزای داخلی بدن از اهمیت بالایی برای سلامتی ما برخوردارند. اما شاید بتوان گفت که اهمیت قلب از تمامی اعضای داخلی بالاتر است. وظیفه اصلی این عضو پمپاژ خون بهتمامی دستگاههای داخلی است و نارسایی قلبی به معنای اختلال در عملکرد آن، در پمپاژ خون است.
متأسفانه بیماری نارسایی قلبی علاوه بر بزرگسالان در کودکان نیز مشاهده میشود و از همین رو درمان آن همواره برای پزشکان طبهای گوناگون مورد اهمیت بوده است. در طب نوین برای درمان نارسایی قلبی از درمانهایی چون:
جراحی
استفاده از باتری
قلب مصنوعی
و…
استفاده میشود؛ اما در مقابل، طب سنتی مثل همیشه با روشهای درمانی شگفتانگیز خود، بیماران را از درمانهای مصنوعی و البته سخت، بینیاز میکند. قبلاً در مورد بیماری شایع فشارخون بالا و درمان طب سنتی برای فشارخون بالا گفتیم؛ در ادامه این مقاله در مورد دیدگاه طب سنتی نسبت به بیماری نارسایی قلبی و درمان آن توضیحاتی را برای شما ارائه میکنیم.
طب سنتی و علت نارسایی قلبی
ازجمله مواردی که ازنظر کارشناسان طب سنتی باعث ایجاد نارسایی قلبی در بدن انسان میشود، کمبود صفرای خون است. به عقیده این عزیزان وجود صفرای کافی در خون از مواردی است که باعث شکلگیری بهتر و البته قویتر قلب در جنین میشود و در صورت کمبود آن، احتمال ایجاد اخلال در عملکرد قلب و نارسایی قلبی افزایش مییابد. همینطور ممکن است این مشکل در کودکی فرد خود را نشان ندهد؛ اما در سنین بالا و مخصوصاً در دوران پیری او را با مشکل روبرو کند.
درنهایت طب سنتی درمان نارسایی قلبی را در افزایش صفرای خون میبیند.
دستورات طب سنتی برای افزایش صفرا در خونمصرف عسل راهکاری برای درمان نارسایی قلب
یکی از اولین دستورات پزشکان طب سنتی برای درمان نارسایی قلبی، تغذیه از عسل در ابتدای صبح و بهصورت ناشتا است. اگر از افرادی باشید که دائماً برای درمان بیماریهای خود به پزشکان طب سنتی مراجعه میکنند بهخوبی وجود عسل در اغلب دستورات و تجویزات آنها را مشاهده میکنید. این داروی گیاهی بهشدت برای بهبود عملکرد قلب نیز مفید است.
علاوه بر این، میل عسل به همراه زنجبیل بهصورت شربت (شربت عسل زنجبیل) میتواند بر تأثیر این معجزه درمانی بیفزاید. زنجبیل خود میتواند باعث کاهش رطوبت قلب شده و در صورت ادغام با عسل تأثیر بسیار بهتری را بر بدن و مخصوصاً قلب بگذارد. لازم به ذکر است که برای برخی افراد خوردن زنجبیل توصیه نمیشود؛ ازاینرو باید با نظر متخصص طب سنتی باشد.
ارده و شیره راهکاری برای کاهش علائم نارسایی قلبی
از دیگر درمانهای تغذیهای میتوان به استفاده از ارده به همراه شیره انگور اشاره کرد. ترکیب این دو باهم یک داروی اثربخش برای درمان نارساییهای قلبی را به وجود میآورد. البته باید توجه داشته باشید که بههیچعنوان نباید در مصرف آن زیادهروی کنید.
ترکیب این ارده و شیره باعث به وجود آمدن یک غذای سنگین شده و مصرف بیشازحد آنها مقاومت بدن نسبت به خواص آن را افزایش میدهد و باعث کاهش اثر این ترکیب در بهبود نارسایی قلبی میشود.
حد توصیهشده برای مصرف ارده با شیره انگور، باید با نظر متخصص طب سنتی و با توجه به شرایط بدنی فرد تعیین شود که در حالت کلی بهتر است در یک روز بهصورت مداوم و پشت سرهم مصرف نشود.
نقش عسل و زعفران در بهبود نارسایی قلبی
درنهایت نیز بهعنوان آخرین ترکیبهای غذایی توصیهشده توسط طب سنتی برای درمان نارسایی قلبی میتوان به ترکیب عسل و زعفران (بهصورت شربت) اشاره کرد. علاوه بر آن ادغام عسل با عرق بهارنارنج نیز از دیگر مواردی است که میتواند به عملکرد قلب کمک کند.
در این مقاله در مورد درمانهای توصیهشده در طب سنتی برای نارسایی قلبی توضیحاتی را به شما ارائه کردیم. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد. با آرزوی سلامتی برای شما عزیزان.
اگر برای درمان نارسایی قلبی خود قصد استفاده از حجامت را داشتید با توجه به اینکه برای درمان این بیماری از دستورات دارای گرمی استفاده میشود، بهتر است تا از حجامت گرم (بادکش) استفاده کنید. (نه حجامت خونگیری و سرد)
مالکیت معنوی مجله سلامت پلاس (healthplusmag.ir) علامت تجاری ناشر است و سایر علائم تجاری مورد استفاده در این مطلب متعلق به دارندگان علامت تجاری مربوطه می باشد.
ناشر وابسته یا مرتبط با دارندگان علامت های تجاری نیست و توسط دارندگان علامت تجاری حمایت، تایید یا ایجاد نشده است مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد و هیچ ادعایی از سوی ناشر نسبت به حقوق مربوط به علائم تجاری شخص ثالث وجود ندارد.