- مراقبت از پوست
- 1404/06/15
آجیل منبع خوبی از چندین ماده مغذی از جمله پروتئین، فیبر و انواع ویتامین ها و مواد معدنی هستند. آجیل برزیلی به خصوص سرشار از سلنیوم است، یک ماده معدنی کمیاب که برای حفظ سلامت سلول ها، بافت ها و اندام ها مهم است.
بهترین آجیل خون ساز برای کم خونی
آجیل برزیلی نوعی آجیل درختی است که بومی آمریکای جنوبی است.آجیل برزیلی دشمن کم خونی است. این نوع آجیل منبع خوبی از چندین ماده مغذی از جمله پروتئین، فیبر و انواع ویتامین ها و مواد معدنی هستند. آجیل برزیلی به خصوص سرشار از سلنیوم است، یک ماده معدنی کمیاب که برای حفظ سلامت سلول ها، بافت ها و اندام ها مهم است. آجیل برزیلی منبع خوبی برای درمان کم خونی است.
(حدود ۶ تا ۸ مغز) آجیل برزیلی حدوداً شامل موارد زیر است:
برخی تحقیقات نشان می دهد که آجیل برزیلی ممکن است طیف وسیعی از فواید سلامتی بالقوه داشته باشد، از جمله کمک به مدیریت وزن، کاهش خطر بیماری قلبی و کمک به کاهش سطح کلسترول. با این حال، توجه به این نکته مهم است که تحقیقات بیشتری برای درک کامل مزایای سلامتی بالقوه آجیل برزیلی مورد نیاز است.
همچنین شایان ذکر است که آجیل برزیلی یک غذای پرکالری است و مصرف متعادل آن به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل بسیار مهم است. علاوه بر این، آجیل برزیلی می تواند در برخی افراد واکنش های آلرژیک ایجاد کند، بنابراین مهم است که قبل از مصرف آن ها از هرگونه حساسیت احتمالی آگاه باشید.
فندق (یک آجیل خون ساز)
فندق که به عنوان فیبرت نیز شناخته می شود، نوعی آجیل درختی است که بومی اروپا و آسیا است. فندق منبع خوبی از چندین ماده مغذی از جمله پروتئین، فیبر و انواع ویتامین ها و مواد معدنی هستند. فندق به خصوص سرشار از ویتامین E است، یک ماده مغذی که برای حفظ سلامت سلول ها و بافت ها مهم است.
(حدود ۲۱ تا ۲۳ مغز) فندق حدوداً شامل موارد زیر است:
بادام درختی و کم خونی
بادام نوعی آجیل درختی است که بومی خاورمیانه و جنوب آسیا است. بادام درختی منبع خوبی از چندین ماده مغذی از جمله ویتامین E، منیزیم و پروتئین هستند. بادام همچنین حاوی انواع مواد مغذی دیگر از جمله فیبر، فسفر و منگنز است. به گفته اطبا طب سنتی بادام درختی منبع خوبی برای درمان کم خونی است.
(حدود ۲۳ مغز) بادام حدود:
بادام هندی یک آجیل خون ساز
بادام هندی بومی آمریکای جنوبی است. این بادام منبع خوبی از چندین ماده مغذی از جمله آهن، منیزیم و روی هستند. بادام هندی همچنین حاوی انواع مواد مغذی دیگر از جمله پروتئین، فیبر و ویتامین E است.
همچنین بادام هندی برای درمان کم خونی مفید میباشد.
(حدود ۱۸ تا ۲۰ مغز) بادام هندی حدودا:
بادام زمینی و درمان کم خونی
بادام زمینی نوعی حبوبات است که بومی آمریکای جنوبی است. آنها منبع خوبی از چندین ماده مغذی از جمله پروتئین، فیبر و انواع ویتامین ها و مواد معدنی هستند. بادام زمینی به خصوص سرشار از نیاسین و فولات است.
(حدود ۲۸ تا ۳۰ مغز) بادام زمینی حدود:
گردوی آمریکایی و کم خونی
گردوی آمریکایی نیز بومی آمریکای شمالی است. این گردو منبع خوبی از چندین ماده مغذی از جمله پروتئین، فیبر و انواع ویتامین ها و مواد معدنی هستند. گردوی آمریکایی به خصوص سرشار از تیامین و منگنز است.
(تقریباً ۱۹ تا ۲۰ نصف) گردو تقریباً موارد زیر را فراهم می کند:
گردو
گردو منبع خوبی از چندین ماده مغذی از جمله اسیدهای چرب امگا 3، ویتامین E، منیزیم و مس هستند. گردو همچنین منبع خوبی از پروتئین و فیبر گیاهی است. گردو برای درمان کم خونی نیز مفید است.
(حدود ۱۴ نصف) گردو حدوداً شامل موارد زیر است:
دانه کدو تنبل و درمان کم خونی
دانه های کدو تنبل که به نام پپیتاس نیز شناخته می شوند، دانه های گیاه کدو تنبل هستند. آنها منبع خوبی از چندین ماده مغذی از جمله پروتئین، فیبر و انواع ویتامین ها و مواد معدنی هستند. دانه های کدو تنبل به خصوص سرشار از منیزیم و روی هستند.دانه کندو تنبل علاوه بر مزایای زیادی که برای بدن دارد، برای کم خونی نیز مفید میباشد.
(حدود ۸۵ دانه) دانه کدو تنبل تقریباً شامل موارد زیر است:
دانه های کنجد و درمان کم خونی
دانه های کنجد دانه های گیاه کنجد هستند. آنها منبع خوبی از چندین ماده مغذی از جمله پروتئین، فیبر و انواع ویتامین ها و مواد معدنی هستند. دانه های کنجد به خصوص دارای مس و منگنز بالایی هستند وبرای درمان کم خونی مفیدند.
(حدود ۲۸ دانه) دانه کنجد در حدود موارد زیر را فراهم می کند:
پسته، یک آجیل خون ساز
پسته نوعی آجیل درختی است که بومی خاورمیانه و آسیای مرکزی است. آنها منبع خوبی از چندین ماده مغذی از جمله پروتئین، فیبر و انواع ویتامین ها و مواد معدنی هستند. پسته به ویژه سرشار از تیامین و فسفر است. پسته یکی از مغزیجات مناسب برای کم خونی است.
(حدود ۴۹ مغز) پسته در حدود موارد زیر را فراهم می کند:
آجیل خون ساز برای کم خونی
مدیریت بیماری کم خونی صرفا با مصرف آجیل محقق نمیشود. اطلاع از بایدها و نبایدهای تغذیهای در مقابله با این بیماری و کنترل هرچه بهتر آن بسیار موثر میباشد.
مالکیت معنوی مجله سلامت پلاس (healthplusmag.ir) علامت تجاری ناشر است و سایر علائم تجاری مورد استفاده در این مطلب متعلق به دارندگان علامت تجاری مربوطه می باشد.
ناشر وابسته یا مرتبط با دارندگان علامت های تجاری نیست و توسط دارندگان علامت تجاری حمایت، تایید یا ایجاد نشده است مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد و هیچ ادعایی از سوی ناشر نسبت به حقوق مربوط به علائم تجاری شخص ثالث وجود ندارد.