کباب سیخی با گوشت چرخ کرده

  • خانه
  • فهرست مطالب
  • کباب سیخی با گوشت چرخ کرده
3 مجله سلامت  3 طب سنتی
کباب سیخی با گوشت چرخ کرده

کباب سیخی یکی از انواع کباب های پرطرفدار و محبوب ایرانی است که روش های مختلف پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کباب سیخی در ادامه با مجله سلامت پلاس همراه باشید.

  • دسته بندی: آشپزی
  • تاریخ انتشار: 1403/06/14
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

تهیه کباب سیخی با گوشت چرخ کرده

کباب سیخی یکی از انواع کباب های پرطرفدار و محبوب ایرانی است که روش های مختلف پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کباب سیخی در ادامه با مجله سلامت پلاس همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت چرخ‌ کرده گوساله ۳۵۰ گرم

گوشت چرخ‌ کرده گوسفندی ۳۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد بزرگ

نمک ۲ قاشق چایخوری سرخالی

زردچوبه و فلفل سیاه از هر کدام نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه کباب سیخی

مرحله اول

برای تهیه کباب سیخی خوشمزه در ابتدا پیاز را به صورت ریز رنده می کنیم و درون صافی می ریزیم، سپس صافی را داخل یک کاسه مناسب قرار می دهیم و اجازه می دهیم ۱ ساعت درون یخچال بماند.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم به تدریج آب اضافی پیاز خارج شود. پس از گذشت این زمان گوشت چرخ کرده گوساله را به همراه پیاز درون یک کاسه نسبتا بزرگی می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و ۵ دقیقه ورز می دهیم تا مواد ترکیب شده و گوشت یکدست شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم

اجازه می دهیم مواد گوشتی به مدت ۱ ساعت استراحت کند تا مزه دار شود. در این فاصله سیخ ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب سرد می خیسانیم تا در هنگام پخت نسوزند.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان سیخ ها را از آب بیرون می آوریم و با دستمال خشک می کنیم، سپس از مواد گوشتی به اندازه یک پرتقال برمی داریم و به صورت لوله ای به سیخ می کشیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم می گذاریم.

مرحله ششم

حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و گوشت های به سیخ کشیده شده را درون تابه می چینیم. در این مرحله درب تابه را به طور کامل می گذاریم و اجازه می دهیم کمی مغز پخت شوند، سپس درب تابه را بر می داریم.

مرحله هفتم

در این مرحله با درجه حرارت متوسط اجازه می دهیم کباب ها کاملا سرخ شوند. پس از سرخ شدن کباب ها، تابه را از روی حرارت برداشته، سپس کباب ها را درون ظرف دلخواهمان می چینیم.

کباب سیخی یکی از انواع کباب های پرطرفدار و محبوب ایرانی است که روش های مختلف پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کباب سیخی در ادامه با مجله سلامت پلاس همراه باشید.

کباب سیخی با گوشت چرخ کرده

کباب سیخی یکی از انواع کباب های پرطرفدار و محبوب ایرانی است.

مجله سلامت پلاس – مدیر سایت
لینک سایت مرجع

مالکیت معنوی مجله سلامت پلاس (healthplusmag.ir) علامت تجاری ناشر است و سایر علائم تجاری مورد استفاده در این مطلب متعلق به دارندگان علامت تجاری مربوطه می باشد.
ناشر وابسته یا مرتبط با دارندگان علامت های تجاری نیست و توسط دارندگان علامت تجاری حمایت، تایید یا ایجاد نشده است مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد و هیچ ادعایی از سوی ناشر نسبت به حقوق مربوط به علائم تجاری شخص ثالث وجود ندارد.

رزرو تبلیغات

رزرو تبلیغات در مجله سلامت

تبلیغات در سایت

آخرین مطالب

آیا لمینیت دندان در برابر اسیدهای شدید مثل رفلاکس معده مقاومت کافی دارند؟
  • پیشگیری و درمان
  • 1403/09/22
آیا لمینیت دندان در برابر اسیدهای شدید مثل رفلاکس معده مقاومت کافی دارند؟
روش تشخیص گلاب اصل
  • طب سنتی و اسلامی
  • 1403/09/22
روش تشخیص گلاب اصل
چگونه چشم خود را تقویت کنیم؟
  • چشم
  • 1403/09/22
چگونه چشم خود را تقویت کنیم؟
آیا زنان بیشتر از مردان می خوابند؟
  • سلامت بانوان
  • 1403/09/21
آیا زنان بیشتر از مردان می خوابند؟
چاقی مفرط و علائم
  • سبک زندگی
  • 1403/09/18
چاقی مفرط و علائم
سبک زندگی و غذای آهسته
  • سبک زندگی
  • 1403/09/17
سبک زندگی و غذای آهسته
خواص گیاه انجره
  • خواص مواد غذایی
  • 1403/09/17
خواص گیاه انجره
با رژیم ماست و شوید سریع لاغر شوید
  • سبک زندگی
  • 1403/09/15
با رژیم ماست و شوید سریع لاغر شوید
درمان مشکلات پوست با لیزر فوتونا
  • سبک زندگی
  • 1403/09/15
درمان مشکلات پوست با لیزر فوتونا
سلامت چشم در طب سنتی
  • چشم
  • 1403/09/14
سلامت چشم در طب سنتی

تی شرت آریا

انواع تی شرت های نخی مردانه

تبلیغات در سایت